siis Viivin tila.

Pakkaset oli ja meni ja nyt ne tuli taas :( Eilen ku ekaa kertaa pääsin hiihtämään ni toivoin et olisin päässyt nyt hieman enempi hiihtämään heti perään mut ei... Kyra veti mut naapurin pellolle ja takas mut pellolla en sit viitsinyt vedättää ku kaikilla uppos jalat hyvin syvälle... Viivi oli mukana ja sai olla vapaana koko ajan, huomas et oli ehkä hieman liian rankkaa sekä Viiville että Kyralle ku rämpivät niin syvässä lumessa ilman mitään polkua jota pitkin kävellä. Nauratti ku yritin hiihtää koirien edellä ni nehän viksuina elukoina ymmärs et ku mamma tossa hiihtää meille jäljen ni me päästään helpommalla ja kävelivät mun jäljissä. Viivi aika usein mun kannoilla :D Hassu viksu Viivi! Onneks äidin suksia ei vissiin ihan heti tarvii palauttaa joten toivossa on hyvä elää et pääsis uudestaan vähän paremmille seuduille hiihtää noiden kaa.

Kaikkien Viivin pentujen omistajien kanssa olen vihdoin asiasta saanut puhuttua! Oli niin rankkaa! Onneks sain kaikilta teidän kaipaamani tuen, olette todella tärkeitä! <3

Nyt odotellaan joulua rauhassa ja toivotaan että säät suosis niin että päästäis mahdollisimman paljon ulkoilemaan. Hyvä puoli että on tullut näin paljon lunta jo nyt on se ettei kynnet kulu mutta huonoa on tietenkin se että teillä on niin liukasta ettei oikein tee mieli kävellä teitä pitkin ku Viivi vaan pyörii ja hyörii... Eli kaatumisen riski on todella suuri!

Hyvää Joulua kaikille lukijoille ja kiitos että olette olemassa! <3