Tänään on kulunut kolme vuotta siitä kun Viivi synnytti vaavinsa. Aika rientää ihan liian nopeasti!

ONNITTELUT Ere, Niki, Mosku, Kimi, Risto, Zuli ja Kyra! Näistä pennuista olen kyllä niin ylpeä saanut olla vaikka muutama harmaa hius on varmaan tullut erinäisten touhujen takia :D Suurimpana syypäänä varmaan Zuli ;)

Viivin tila pahenee :( Nyt on havaittavissa että oikeakin takajalka alkaa hieman laahaamaan, siitä seurauksena Viivi liukastelee enemmän liukkaalla. Muuten Viivi on ihana, reipas, hyväntuulinen oma itsensä! Innostuu kympillä kaikesta tekemisestä. Lihaksistoa olen yrittänyt viime aikoina ylläpitää kävelemällä lumikengillä ja umpihangessa. Harmittavasti alkaa vain lihakset katoamaan ja Viivi laihtumaan :( Harmittaa ihan etten aiemmin alottanut barffaamista sen kanssa, on nyt tosi hyvässä jamassa tassujen, korvien ja karvan osalta. Aikasemmin mussutteli tassujaan silloin tällöin ja korvat puski moskaa pihalle, nyt ei oo ollu mitään ongelmaa sen suhteen.

Max on ollut nyt viikon kuumeessa ja Martin alotti sunnuntaina kans kuumeilun ja kuume hitsaa ees taas. Itselläni olo on kans sellainen että kohta varmaan sama tauti iskee minuun... Yritän vastustaa kaikin tavoin koska lauantaina olis seuran omat kisat ja päästäis Cessin kanssa kirmaamaan kolme rataa, en tahdo tulla kipeäksi!