Tiistaina olin jo valmis varaamaan Viiville ajan eläinlääkärille viimeistä kertaa. Aamulla kun puin vaatteita päälleni ja istuin olkkarissa sohvalla, Viivi oli makkarissa ja tuli mun luokse, ovensuussa jalat levis pitkin pituuttaan :( Hetken siinä kokos itseään ja jatko matkaansa. Ulos ku päästin ni ei taas mitään ongelmaa ja normaalit pyörähdykset saatiin eteisessä aikaseks.

Olin kyl niin allapäin koko tiistain.

Keskiviikkona Petri laitto mulle viestiä että Viivi oli pissiny verta :( Juoksut sillä oli tammi-helmikuussa. Soitin sit Piialle et mitäs nyt tehdään. Ajoin illalla Klaukkalaan näyttämään Viiviä Piialle joka näki Viivin ekaa kertaa sitten verikokeen oton. Kuihtunut on ja lihakset rapistunut :( Mutta ei vielä tarvii tehdä pikaista päätöstä vaan annetaan Viivin touhottaa meidän kanssa niin kauan ku laumassa pärjää ja omilla jaloillaan pysyy pystyssä ja liikkumaan normaalisti lenkeillä. Toista kertaa Viivi ei enään pissinyt verta mutta annetaan nyt varmuuden vuoks antibioottikuuri jos vaikka olis alkava tulehdus ni saatais se pois niillä.

Kotiin ajelin hieman helpottuneempana että ei se Piia ainakaan heti kaivanu piikkiä kaapista :)

Pikkuset on nyt päässy treenaamaan ja Kyra on päässyt olemaan Janinan luona nyt pitkiä pätkiä. Yhden yön kävi nukkumassa kotona viime la-su. Lisäks Kyra on korkannut kisauran Janinan  kanssa agilitys, hieno nolla heti ekalta radalta ja sij. 3. toisella radalla tuli kaks kieltoa. Aikas huippua! Saas nähä millon Kyra muuttaa kokonaan Janinalle ;)

Mukavaa kevättä kaikille ja toivotaan et Viivi saa olla meidän mukana vielä lumien sulamisenkin jälkeen!