Tänään aamulla kun heräsin katsoin Viivin kävelemistä taas kovin huolestuneena :( Nyt on oikeakin jalka alkanut taittua kintereestä kävellessä milloin minnekin. Käveleminen on tällä hetkellä niin vaarallisen näköistä kun pää menee niin lujaa mut jalat ei tiedä yhtään minne pää vie. Pelkään että Viiville sattuu jotakin ja halvaantuu joten nyt teimme se vaikeimman päätöksen mitä meidän kohdalle on tullut, Viivin on aika päästä kirmaamaan virheettömille agiradoille joissa rimat ei tipu, tuomari ei annan kontaktivirheitä ja Viivi saa juosta hymy huulilla täydellisen ohjaajan kanssa.

Varasin ajan eläinlääkärille tiistai illaksi. Olisin voinut tehdä sen heti tänään mutta pojat on anopin luona enkä mä voi tehdä sitä ilman että pojat saa hyvästellä niiden ihannoiman Viivin. Tiistaina Petrillä on vapaata joten se pääsee mun mukaan viemään Viiviä koska en tiedä miten pystyn kävelemään pois lääkäristä ilman Viiviä jos kukaan ei ole mukana tukena. Haluan että Viivi pystyy itse kävelemään lääkäriin eikä niin että se hätälopetetaan kun ei enään kykene kävelemään. Pidetään siis peukut pystyssä et mitään ihmeellistä ei tapahdu tässä välissä!

Nyt menen ulkoiluttamaan Kyraa ja Brunoa kun Zuli on ollut koko päivän tokoSM-kisoissa. Taidan ottaa Ruutin mukaan ihmettelemään vieraita seutuja!