Nyt on meikäläinen saanut taas uutta intoa kaikkeen tekemiseen... Ainakin hetkellisesti :D

Dami on ilmoitettu näyttelyyn Ruotsiin 18.9. ja luonnetestiin 21.8. HUI! Jännää nähdä mitä meijän herhiläinen tekee luonnetestissä!

Kesäloma tuli ja meni :( Lomamme alkoi hieman ikävästi kun Max astui Tammisaaren uimarannassa lasinsiruun ja sai isovarpaaseen syvän haavan josta seurauksena 4 tikkiä. 10 päivää uimatta :O, ikävintä oli et kelit oli parhaat juuri tuolloin. No tehtiin kaikkea muuta kivaa yhdessä. Onneks saatiin tikit itse pois ja nyt on jo unohdettu että varpaassa on haava edes ollut. Olen ehkä kertonut liikaa Viivin viimeisistä hetkistä kun Max pelkäs ihan hirveesti että kuolee kun lääkäri oli puuduttamassa varvasta. Onneks toinen lääkäri osas hommansa ja sai Maxin rauhottumaan.

Cessin kanssa kävin kisaamassa Järvenpäässä viikko sitten ja ei kyl toiminu yhtään, ei mikään! No eipä me olla kisattu tai treenattu kovin paljoa tässä kesän aikana. Ens kuussa on piirimestikset jotein ehkä nyt olis aika vähän kunnostautua...

Petri ei oo pahemmin kerinny treenaa Blitzin kanssa joten oon sit vähän keppikulmia hinkannu sen kanssa ja se on kyl niin makee koira! Täpöllä tappaa lelua ja hullunkiilto silmissä painaa menemään estettä ku estettä. Tykkään kovasti!

www.youtube.com/watch löytyy viedo pätkä yhdestä keppitreenistä.

Ruuti on kasvanu ihan hirveesti. Viime viikonloppuna olin kouluttamassa Kuralan kartanotilalla jossa Ruuti pääsi tekee jälkeä ja PD-possujahtiin :D Vitsi sillä on saalisviettiä! Ja ääk sen nenänkäyttöä. Oltiin pellolla iltapissalla ni eiköhän Ruuti siivonnu kaikki jäljet jotka oltiin tehty, ihan jokaisen namin se kävi sieltä siivoamassa, Blitz autto jonku verran. Mihin mä viel joudun ton kaa?!?

Tulevana sunnuntaina olen menossa laatikkokoulutukseen jotta saan Ruutin opetettua kunnolla pysähtymään kontakteille. Oon niin väsyny siihen et Cessi ja Dami ei pysähdy ja et niit kontaktivirheitä tulee liian usein.

Hyviä ja huonoja uutisia koskien DM valkkareilla. Viivin veli Beni on testattu terveeksi kun taas Ronilla epäillään että olisi DM, tuloksia Ronin testistä ei ole vielä saatu. Toivotaan että Roni kärsii jostain muusta kuin tästä ikävästä sairaudesta joka johtaa ennenaikaiseen kuolemaan! Voimia Päiville ja perheelle!