Tänään Viivillä ja sen sisaruksilla on ollut 8 vuotispäivä! Onnittelut kaikille sisaruksille ja tietenkin meidän ihka ihanalle Viiville <3

Monta polkua olemme saaneet Viivin kanssa tarpoa, aina ei ole ollut niin helppoa mutta päällimmäisenä ajatuksena on kyllä se ettei me oltais voitu saada sopivampaan ja parempaa koiraa meille. Kiitos Tarja! Ajatus siitä että nämä on Viivin viimeiset syntymäpäivät ahdistaa aikas paljon ja nostaa kyyneleet taas silmiin :( Haluaisin viettää vielä niin monta vuotta yhdessä Viivin kanssa.

Muihin aiheisiin. Viime sunnuntaina meidän piti lähteä Egyptiin, no lentokentällä käytiin mutta aika nopeasti sieltä kotiuduttiin kun kaikki matka peruttiin Egyptiin :( Maanantain pidin lomapäivää ja sit olinkin lopun viikkoa töissä. Harmittaa ihan hirveesti mut minkäs teet ku siel on ollu niin levotonta... Uusi yritys olis tarkotus tehdä pääsiäisenä. Toivottavasti löytyy jotain mukavaa ja päästäis viettää lomaa koko perheen voimin!

Oon yrittänyt nyt vähän kuntoilla reippaammin ku oon ollu aika laiska sen suhteen viime aikoina... Tavoite olis et paino putoais reilusti ja pääsis taas takas normaaliin ruokavalioon. Katsotaan mikä on aikataulu painonpudotukselle mutta hitaasti hyvä tulee joten mitään kovin nopeeta en ole suunnitellut.

Kyra ja Cessi kävi fyssarilla. Kyralla edelleen kipua takajalan ojentajassa. Käsittelyllä saatiin kuntoon ja toivotaan et seuraaval kerralla olis jo kunnossa. Kyralla kun alko juoksu ni tuli hyvään saumaan nyt pakkotauko agilitysta. Blitzillä on muuten kans eilen alkanu juoksu joten sekään ei pääse nyt kisaamaan eikä treenaamaan. Cessillä oli etupää aika jumissa ja takapäässä pientä jumia. Saatiin käsittelyllä kuntoon. Seurataan ja viedään n kuukauden päästä uudestaan käsiteltäväksi.

Tässä nämä mitä tällä viikolla on tapahtunut.